Política de privacitat

Titular del lloc web i de les dades recopilades

  • Raó Social: Immo Pargi SL
  • NIF: B17980533
  • Adreça: Carrer de la Torre de Taialà, 61
  • Localitat: Girona
  • Província: Girona
  • C.P: 17007
  • Correu electrònic: info@immopargi.com
  • Activitat social: som una constructora a Girona. Fem reformes i construcció d’obra nova.

Mitjançant aquesta política de privadesa informem a tots els usuaris que vetllem per complir amb les directrius de la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, el reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD), relatiu a la protecció de persones físiques en relació amb el tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades.

Finalitat d’aquesta web i recopilació de dades

Informem que les dades que els usuaris voluntàriament ens facilitin a través d’aquesta web seran incorporades als nostres sistemes de bases de dades amb la finalitat següent:

En cas de sol·licitud d’informació mitjançant els formularis: per enviar informació sobre la consulta realitzada.

Dret de desistiment

Qualsevol usuari pot oposar-se a l’enviament de comunicacions comercials en qualsevol moment donant-se de baixa des del propi correu electrònic rebut (al final del mateix) o enviant un correu electrònic a info@immopargi.com indicant a l’assumpte: Drets RGPD i adjuntant una fotocòpia del DNI.

Consentiment

Mitjançant la introducció de les seves dades personals, l’usuari atorga el consentiment inequívoc a Immo Pargi SL, declarant haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint-ne el tractament automatitzat, perquè precedeixi al tractament de les dades facilitades en pro de les finalitats esmentades. No facilitar les dades personals sol·licitades o no acceptar aquesta política de protecció de dades suposa la impossibilitat de subscriure’s, registrar-se, comprar o rebre informació dels meus serveis.

Proveïdors i tercers

Informem que no cedim les dades personals a tercers sense el consentiment de l’usuari, excepte per obligació legal.

Com a encarregats del tractament de dades, Immo Pargi SL té contractats els proveïdors de serveis següents, que s’han compromès al compliment de la normativa de la protecció de dades:

Plataforma web i gestió de comentaris: WordPress.Org (Automattic Inc.)
Privadesa de fonts de traça utilitzades en aquest lloc: Google LLC
Les dades facilitades es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la finalitat del tractament. Quan ja no sigui necessari per a aquest fi, se suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la destrucció total de les dades.

Ens reservem el dret a modificar aquesta política per adaptar-la a novetats legistlatives o jurisprudencials.

Data de la darrera actualització: febrer 2024

Propietat intel·lectual i industrial

Aquesta pàgina web www.immopargi.com és titularitat d’Immo Pargi SL qui ostenta tots els drets necessaris per al seu ús i explotació. Tot el contingut d’aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel·lectual que l’usuari d’aquest lloc web ha de respectar. Queden prohibides la reproducció, la transformació, la distribució, la comunicació pública i qualsevol altra forma d’explotació, de tots o part dels continguts i/o elements integrants d’aquesta pàgina web sense autorització expressa de Immo Pargi SL. Qualsevol que atempti contra els drets de propietat intel·lectual o industrial de Immo Pargi SL serà responsable davant dels tribunals competents.